Voor werkgevers

Bent u op zoek naar schoonmaakvakkrachten of heeft u een specifieke wens op het gebied van schoonmaak? Wij kennen de lokale markt, wij beschikken over een uitgebreid en actueel netwerk van schoonmaakvakkrachten en wij hebben de expertise om de juiste matches te maken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste schoonmaakvakkracht die past bij uw organisatie.

Wij kunnen inspelen op de pieken en dalen in uw bezetting. Ook wanneer u meerdere medewerkers nodig heeft die u op diverse locaties wilt inzetten, kunt u bij ons terecht.

Wilt u weten hoe wij onze schoonmaakvakkrachten werven en selecteren , opleiden en inwerken? Bekijk dan "Werving en Selectie" onderaan de pagina.

Easyjob People is flexibel in het uitzenden van vakkrachten.

Werving & selectie

Easyjob People verzorgt in samenwerking met een professioneel trainingscentrum de werving en selectie van alle schoonmaakvakkrachten. Hiermee bent u verzekerd van ervaren en gepassioneerde vakkrachten, die door de juiste training in combinatie met onze jarenlange ervaring u en uw sector begrijpen. Wij werven en selecteren onze nieuwe schoonmaakvakkrachten aan de hand van een vaste procedure.

Na het werven van kandidaten vindt een eerste ontmoeting plaats middels een speed-meet en een presentatie waarin we onder meer vertellen over hoe wij onze schoonmaakvakkrachten begeleiden tot ervaren professionals. Geschikte kandidaten nodigen wij uit voor een een-op-een gesprek. Als daarna blijkt dat er een match is, nodigen wij de kandidaat uit voor de door ons samengestelde vakgerichte opleiding. Na het behalen van het certificaat vakbekwaamheid kan de kandidaat aan de slag binnen ons team als gespecialiseerde, opgeleide en ingewerkte schoonmaakvakkracht. Onze schoonmaakvakkrachten zijn allemaal gepassioneerde professionals.

Easyjob People, trots om te werken.