Sectoren

Easyjob People is de schoonmaakspecialist in de recreatieve sector. Wij nemen alle schoonmaakactiviteiten voor onze klanten uithanden. Bij ons werken mensen die van schoonmaken hun vak hebben gemaakt. Het afleveren van een uitstekende kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben inmiddels meer dan achttien jaar ervaring in de recreatieve schoonmaak en weten als geen ander waar uw behoefte ligt.
Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vraagt om optimale hygiëne. Easyjob People onderhoudt alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten. Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en leerlingen en de professionaliteit van de organisatie. Daarbij komt een schone omgeving de (leer-)prestaties ten goede. Het schoonmaakonderhoud van een kinderdagverblijf vereist een andere aanpak dan een hogeschool. Ook daarin zijn onze professionele schoonmaakvakkrachten opgeleid.
Easyjob People is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg. Of het nu gaat om een ziekenhuis, verpleeghuis, consultatiebureau, apotheek, bloedbank, inrichting of huisartsenpraktijk. Hygiëne is een vereiste. Uw werkomgeving moet gegarandeerd 24 uur per dag schoon zijn. Easyjob People weet dat naast schoonmaken ook interactie met medewerkers, patiënten en bezoekers een belangrijke rol speelt binnen uw zorginstelling. Onze schoonmaakvakkrachten zijn ook hiervoor opgeleid en weten daar uitstekend mee om te gaan.
Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Het draagt bij aan de uitstraling van het bedrijf en een schone omgeving is tevens het visitekaartje voor uw bedrijf. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. Het schoonhouden van de werkomgeving helpt ook mee aan het verlagen van het ziekteverzuim. In een kantooromgeving zijn verschillende besmettingsbronnen zoals bijvoorbeeld lichtknopjes, het koffieautomaat, de printer of de vaatwasmachine, afstandsbedieningen en handdoeken. Het is raadzaam om – zeker tijdens de ‘griepmaanden’- , deze plekken extra aandacht te geven tijdens de schoonmaak. Zo voorkomt u de verspreiding van bacteriën en virussen én een hoog ziekteverzuim. (bron: RIVM). Door het nieuwe werken veranderen werkplekken en werktijden iedere dag. Medewerkers en bezoekers zijn onregelmatig aanwezig op kantoor. Dat vergt een specifieke werkwijze voor een hygiënische schoonmaak. Het schoonmaakonderhoud mag tenslotte niet de werkzaamheden van uw medewerkers hinderen. Easyjob People verzorgt uw kantooromgeving zoals u dat wenst, flexibel en professioneel.
Een woningcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging Van Eigenaren is verantwoordelijk voor haar panden en complexen. Dit houdt in dat de gemeenschappelijke ruimtes waaronder de entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijke ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en gebruikers. De openbare ruimtes dienen prettig, veilig en schoon te zijn. Easyjob People maakt ook de buitenruimtes voor u schoon, van de entree tot aan de parkeergarage inclusief galerijen en portieken. Onze professionele, vakgerichte schoonmaakvakkrachten doen dat met passie zodat u daar geen omkijk meer naar heeft.
Easyjob People verzorgt ook de schoonmaak van overheidsgebouwen. Waaronder bijvoorbeeld gemeentehuizen, bibliotheken, buurthuizen, sportfaciliteiten, brandweerkazernes, kinderboerderijen, etc… Niet ieder overheidsgebouw is hetzelfde en vergt steeds weer een specifieke aanpak. Voor elk type overheidsgebouw hebben wij een speciaal schoonmaakprogramma. Onze opgeleide schoonmaakvakkrachten verzorgen dat professioneel en met passie voor hun werkzaamheden.